OSEBNI PREVZEM
V primeru osebnega prevzema vsi stroški, povezani z dostavo in plačilom izdelkov, odpadejo. 
Osebni prevzem je možen v Ljubljani (Šiška) po predhodnem dogovoru (Mobilni telefon: 068-644-935 ali pa prek elektronske pošte: info@rajsko.si)

DOSTAVA
Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
Pakete pošiljamo z DPD, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Blago, naročeno v spletni trgovini RAJSKO, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi, običajno še isti dan.
Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Če vas  ob dostavi ni na navedenem naslovu, se lahko dogovorite za ponovno dostavo ali paket prevzamete na najbližji izpostavi DPD.

STROŠEK DOSTAVE
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila:

do 20 EUR

3,50 EUR

 20,01 do 40,00 EUR

2,50 EUR

40,01 do 50,00 EUR

2,00 EUR

Nad 50 EUR

BREZPLAČNO

 

PLAČILO OB DOSTAVI
Plačilo ob dostavi ni več mogoče.

DOBAVNI ROKI
Naša spletna trgovina RAJSKO.si si prizadeva, da je blago dostavljeno v 2 do 10 delovnih dneh.  O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo sproti obveščali preko elektronske pošte. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali na vašo željo zamenjali z drugim.
Ko je naročenih več artiklov in je dobavni rok za nekatere daljši, nam lahko naknadno javite željo po delni odpremi naročila. Pri delni dobavi vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni strošek dostave bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila.
Za dostavo poskrbi DPD, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.
Za vse dodatne informacije nas pokličite 068-644-935 ali pišite na info@rajsko.si.