Mandljevo olje

Mandljevo olje

Coprnice zagotavljajo, da ima MANDLJEVO OLJE (INCI: Prunus amygdlus dulcis (Sweet Almond) Oil) izvrstne blažilne učinke za kožo. Je odlično olje za čiščenje suhe in občutljive kože ter za masažo, saj spodbuja proces regeneracije kože. Blaži vnetja in pomirja vzdraženo kožo, jo hrani, daje občutek mehkobe in kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki.

Več podatkov

Novo

2,89 €

  • 50ml
  • 100ml
  • 200ml
  • 500ml
  • 1000ml

- +

 
Več podatkov

Po izkušnjah coprnic je MANDLJEVO OLJE (INCI: Prunus amygdlus dulcis (Sweet Almond) Oil) eno izmed najbolj pogosto rabljenih osnovnih olj.

Coprnice zagotavljajo, da ima izvrstne blažilne učinke. Vsebuje veliko rudninskih snovi, vitamine A, B1, B2, B6 in E vitamin ter esencialne kisline. Je odlično olje za čiščenje suhe in občutljive kože ter za masažo, saj spodbuja proces regeneracije kože.

Blaži vnetja in pomirja vzdraženo kožo, jo hrani, daje občutek mehkobe in kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki. MANDLJEVO OLJE lahko kombinirate s katerimi koli drugimi izdelki za nego kože. Coprnice, ki se rade lepotičijo, z MANDLJEVIM OLJEM odstranjujejo očesni make-up. Vendar pa se je treba izogibati direktnega stika z očmi.

Coprnice v pričakovanju pa pravijo, da je primerno tudi za nego nosečniškega trebuščka.