Ricinusovo olje

Ricinusovo olje

Coprnice pravijo,da je ricinusovo olje  (INCI: Ricinus Communis Seed Oil) naravni balzam,ki spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina,omehča in navlaži kožo,ter zavira znake staranja.Pomaga pri poškodbah kože,odpravljanju gub,starostnih peg,vnetja kože,zmanjševanju strij …Pospeši rast las,preprečuje tanjšanje las in suho lasišče.Čarobno učinkovito je v boju z glivicami,plesnimi,bakterijami ...

Več podatkov

Novo

3,67 €

  • 100ml
  • 200ml
  • 500ml
  • 1000ml

- +

 
Več podatkov
Coprnice pravijo, da ima ricinusovo olje   (INCI: Ricinus Communis Seed Oil) številne blagodejne učinke za kožo in njene številne spremembe. Čeprav pridobljeno iz najbolj strupene rastline na svetu (lat. Ricinus communis), je olje nestrupeno in je zaradi  ogromne vsebnosti redke ricinoleične maščobne kisline, čarobno učinkovito v boju z glivicami, plesnimi, virusi, paraziti in bakterijami. Pomaga celo pri bolečih sklepih ter zdravljenju kandidoze in ognojkov. Je naravni balzam, ki spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina, ter omehča in navlaži kožo, zato je čudovito sredstvo proti gubam. Prodre globoko v kožo in pomaga pri težavah in poškodbah kože, kot so sončne opekline, odrgnine, bradavice, starostne pege, kronično srbenje in vneta koža. Uporablja se v boju proti strijam in prvim znakom staranja, pospeši rast las, preprečuje tanjšanje las in suho lasišče. Nekateri si olje mažejo na trepalnice, kar naj bi pospešilo njihovo rast, vendar coprniški znanstveniki tega vpliva niso uradno potrdili.  Primerno je za vse vrste kože. Dodano domači naravni žajfi pa to naredi še nežnejšo in bogato penasto.